Je bent hier: Klantensysteem Home > Kennisbank > Abonnement > Mijn gegevens aanpassen

Aan favorieten toevoegen Print dit artikel

Mijn gegevens aanpassen

Om uw eigen gegevens aan te passen logt u in en klikt u vervolgens op het icoon "Mijn gegevens" ?in het topmenu.

Wanneer u in het formulier uw gegevens aanpast, worden alleen de gegevens die u bij Audiostreamen.nl in de administratie heeft staan gewijzigd. Het heeft geen invloed op de inloggegevens van het ControlPanel waar u de stream kunt beheren.