Je bent hier: Klantensysteem Home > Kennisbank > Spelers voor op je website > Spelers voor op de website

Aan favorieten toevoegen Print dit artikel

Spelers voor op de website

Is er een mogelijkheid om een radio-speler te plaatsen op mijn site? Ja, je kunt de code die vermeld staat bij streambeheer installeren op je homepage.
Je kunt vervolgens de speler als een iFrame in je website bouwen. Wanneer je inlogt via het klanten-gedeelte op de website. Vindt je de knop streambeheer.

Bij gebruikersbeheer vindt je de link "Live spelers voor op uw website"

Link naar de livespelers

Winamp/iTunes - Windows Media Player - Real Media Player - Quicktime
HTML statestieken voor op je website

Livespeler links en HTML statestieken
Hoe krijg ik een status-pagina voor de radio-server geinstalleerd op mijn site
(huidige nummer, luisteraars, enz.)?
Je kunt hiervoor de bovenstaande HTML statestieken gebruiken.