Je bent hier: Klantensysteem Home > Kennisbank > Abonnement > Wanneer en hoe ontvang ik de nota?

Aan favorieten toevoegen Print dit artikel

Wanneer en hoe ontvang ik de nota?

De nota's dienen altijd op de 1e of 15e van de maand betaald te zijn. Hebt u het product bijvoorbeeld op 04-09-2018 besteld, dan ontvangt u de nota altijd op de 8e van de maand ( 7 dagen voor de 15e van de maand ) en u hebt dan 1 week de tijd het geld over te maken. Nadat het geld ontvangen is, wordt dit in het klantenbestand verwerkt. De nota's ontvangt u altijd op het door u opgegeven e-mailadres.