Je bent hier: Klantensysteem Home > Kennisbank > Algemeen > Voor mij onbekende redenen is mijn gehuurde product niet bereikbaar wat nu?

Aan favorieten toevoegen Print dit artikel

Voor mij onbekende redenen is mijn gehuurde product niet bereikbaar wat nu?

Overtuig u in de eerste plaats of er op dat ogenblik server activiteiten plaatsvinden ( die normaliter altijd per e-mail aangekondigd worden ).Is dit niet zo, dan controleert u of u een e-mail heeft ontvangen met de mededeling dat u uw laatste maandhuur nog niet heeft voldaan. Is dit ook niet het geval stuurt u een e-mail naar support@audiostreamen.nl u ontvangt dan op korte termijn een antwoord.