Je bent hier: Klantensysteem Home > Kennisbank > Algemeen > Hoe kan ik mijn radiostream aanbieden voor bijvoorbeeld ADSL(128 Kbps) en ISDN (64Kbps)?

Aan favorieten toevoegen Print dit artikel

Hoe kan ik mijn radiostream aanbieden voor bijvoorbeeld ADSL(128 Kbps) en ISDN (64Kbps)?

Hiervoor heeft u ten minste 2 streamservers nodig. Met een stream je in DSL kwaliteit (bv., 128 KB) en de tweede stream je in ISDN-kwaliteit (bijvoorbeeld, 64 KB). Deze instelling is mogelijk in het Castcontrol panel. Als alternatief kunt u ook vragen om een Relay server in te stellen.