Je bent hier: Klantensysteem Home > Kennisbank > Support > Support response tijden

Aan favorieten toevoegen Print dit artikel

Support response tijden

Support
Onze Response tijden kunnen varieeren afhankelijk van het onderwerp en het tijdstip van indiening, onze gemiddelde respons tijd is 2-4 uur, maar het kan langer zijn dan 12 uur, afhankelijk van de situatie. Bij een noodoproep ingeval van storing reageren we zo snel mogelijk. Voor onze support hebben we de volgende mogelijkheden.

• 24 uur per dag ondersteuning bij urgente storingen
  • kennisbank
  • email support