Je bent hier: Klantensysteem Home > Kennisbank > Het oplossen van problemen > Wanneer luisteraars verbinden met de stream, dan horen ze alleen de introfile en stopt de stream.

Aan favorieten toevoegen Print dit artikel

Wanneer luisteraars verbinden met de stream, dan horen ze alleen de introfile en stopt de stream.

Antwoord:

Uw intro bestand is waarschijnlijk opgenomen met verschillende encoder instellingen, dat wil zeggen, een andere bitrate, sample rate, format of instelling dan uw stream.
Bijvoorbeeld, als uw stream is geconfigureerd voor 128Kbps 44100Hz MP3 audio, dan moet uw MP3-intro file ook worden opgenomen in 128Kbps 44100Hz MP3 audio.

Om dit probleem te verhelpen, moet u uw intro bestand opnieuw coderen en of opnemen en op dezelfde bitrate als uw stream. Is uw stream op 128 Kbps 44,1Khz dan moet de introfile ook op 128 Kbps 44,1 Khz zijn opgenomen.

De enige oplossing is om uw intro-bestand aan te passen.