Je bent hier: Klantensysteem Home > Kennisbank > Spelers voor op je website > Welke link hebben mijn vrienden nodig zodat ze kunnen luisteren naar mijn radio?

Aan favorieten toevoegen Print dit artikel

Welke link hebben mijn vrienden nodig zodat ze kunnen luisteren naar mijn radio?

Welke link hebben mijn vrienden nodig zodat ze kunnen luisteren naar mijn radio?
http://ipnummer:Poort. Voorbeeld: http://ipnummer:80301 . Download hier de livespelerlinks voor op je website.