U bent hier: Klantensysteem Home > Kennisbank > Algemeen > Wat moet ik weten over mijn internet-radio-uitzending, wanneer de stream prive is?

Aan favorieten toevoegen Print dit artikel

Wat moet ik weten over mijn internet-radio-uitzending, wanneer de stream prive is?

Zolang u particulier voor vrienden streamt, dwz als een niet-openbare omroep. Hiervoor moet u bij server instellingen de instelling op niet publiek aanpassen. U kunt u stream op een besloten pagina plaatsen op uw website zodat deze alleen toegankelijk is voor uw vrienden.
Wat moet ik weten over internet-radio-uitzending, wanneer de stream wel publiek is?
Alle muziek wordt beschermd door het auteursrecht Buma en Sena en hiervoor heeft u een licentie nodig.