U bent hier: Klantensysteem Home > Kennisbank > Support > Statistieken

Aan favorieten toevoegen Print dit artikel

Statistieken

Centova Cast biedt de meest uitgebreide streaming radio statistieken systeemcommercieeldie vandaag beschikbaar zijn. Het geeft informatie over de luisteraar trends endemografische gegevens, data-overdracht, trackprestaties en populariteit, user agents, en nog veel meer.Om toegang tot uw statistieken, klikt u op de Statistieken bekijken koppeling in je clientomgeving. de statistiekenbeschikbaar worden beschreven in de volgende paragrafen.