U bent hier: Klantensysteem Home > Kennisbank > Support > Historische Statistieken

Aan favorieten toevoegen Print dit artikel

Historische Statistieken

Historische statistieken gedetailleerde dagelijkse en maandelijkse data-overdracht enluisteraar statistieken, compleet
met grafieken, zodat u luisteraar trends en gebruik van resources te volgen.

In tegenstelling tot de andere statistieken van Centova Cast (die beperkt zijn tot 60 dagen)historische statistieken
geven informatie over uw stroom, omdat voor het eerst werd gemaakt in Centova Cast.

Die grafieken zijn onder andere:

? Data Transfer
Geeft het totalegecombineerde gegevens transfer voor uw stroom over een periode vantijd. grafieken
weergegeven voor een maand en een jaar intervallen.

? Minuten
Geeft het totalegecombineerde aantal luisteraar minuten voor uw stroom over een periode van tijd.
Grafieken worden weergegeven voor een maand en een jaar intervallen.

? Luisteraars
Geeft het aantal gelijktijdige luisteraars op elk uur de hele dag voor een een-dag
periode.